Nakon raskida sa Williamsom, te nizom ozljeda igrača, Uprava kluba angažirala je dvojicu novih igrača…

Stručni stožer i uprava kluba završili su pregovore sa još jednim igračem koji je danas već odradio prve treninge. Riječ je o Davidu Ušiću koji u zeleni dres dolazi iz Francuske, a prije toga je u Hrvatskoj igrao za Vrijednosnice Osijek i Hermes Analiticu. Sa njim se dodatno pojačava visoka linija momčadi.

“Eto prvi dan je iza mene u Škrljevu i pozitivno sam iznenađen dobrodošlicom od strane kluba i igrača, imam samo riječi hvale!
Došao sam sa ciljem da pomognem klubu koliko god mogu i da ostvarimo uspješnu sezonu. Jedva čekam odigrati prvu domaću utakmicu u Škrljevu jer znam da domaći navijači naprave odličnu atmosferu tijekom utakmice. Radujem se novim izazovima koji se pred nama!” David Ušić

Davide dobrodošao!

“Zadovoljan sam kako su me primili u klubu. Ovo mi je prvi put da igram za neki klub izvan Slovenije. Očekujem da sa Škrljevom izborim doigravanje.” Domen Janc

Domen je slovenski košarkaš koji je prošao sve mlađe selekcije reprezentacije Slovenije visok je 184 cm. Karijeru je započeo u Krki iz Novog Mesta, a prošle je godine prosječno igrao dvadesetak minuta za slovenskog prvoligaša Terme Olimia iz Podčetrka.

Domen dobrodošao u zelenu obitelj!