BENKOVIĆ, BEŠIĆ I KOLIĆ NOVI IGRAČI, CVITKOVIĆ PRODUŽIO UGOVOR! ADRIA OIL NASTAVLJA UZ ŠKRLJEVO!
U dvorani na Mavrincima danas su predstavljeni novi igrači Adria Oil Škrljeva, kako je istaknuo predsjednik Kluba Vice Sep riječ je o mladim igračima, redom reprezentativcima koji će sigurno u narednom prvenstvu imati prilike i pokazati svoj talent. Upravo proširenje na 33.kola i Alpe Adria Cup daje ovim mladićima veće šanse za većom minutažom i napretkom. Mislav Kolić (200cm, 2001g) je produkt odlične škole košarke riječkog FSV-a, kao i Benković (185cm, 2000g) i Bešić (195cm 2000g) koji dolaze iz KK Kastav, a prošlu sezonu su igrali Prvu ligu na posudbi u Kvarneru 2010, te je ovo put dvostruke suradnje kojom želimo da klubovi koji proizvode i školuju još više rade i budu zadovoljni suradnjom, te da imaju od toga koristi, kao i sami igrači koji dobivaju priliku ići na viši nivo. Cvitković (204cm 1999g) je naš prošlogodišnji igrač koji vrijedan, ustrajan i koji je puno napredovao, te sigurno očekujemo nivo više i od njega.
Trener Rajković je istaknuo da mlade igrače očekuje veliki rad, odricanje i da to što su mladi ne znači automatsko guranje, već će svaku minutu svojim pristupom i radom morati zaslužiti. Ovo je put kojim ćemo ići, dati priliku svima koji žele raditi, učiti i napredovati, te će Škrljevo naredne sezone sigurno imati najviše domaćih dečki spram prijašnjih godina. HT liga je veliki skok u njihovoj karijeri, ali vjerujem da uz kvalitetne suigrače mogu i oni brzo napredovati.
Okupljenima se obratio i gsp. Milan Tomljanović iz tvrtke Adria Oil koji je istaknuo zadovoljstvo suradnjom, te je poželio Klubu sve najbolje uz nastavak podrške od strane Adria Oil-a, a ukoliko bude mogučnosti spremni su i pojačati suradnju koja je na obostrano zadovoljstvo.
Foto: Ivo Vidotto; La Voce del Popolo