Novosti iz svijeta košarke
  1. Dođi podržati Škrljevo protiv Osijeka!
  2. Poraz od Cedevite u dobroj utakmici
  3. DepoLink Škrljevo dobitnik nagrade PGŽ
  4. Split izdržao nalete zelenih
  5. Važna pobjeda protiv Bosca

All star A2 2010

ALL STAR A2 2010

Nakon uzbudljivog finala dječjeg uskršnjeg turnira, uslijedio je i glavni događaj košarkaškog dana na Mavrincima – All Star susret. Nedostajali su igrači Kvarnera 2010 koji su na mini turneji i pripremi za kvalifikacije, te igrači Poreča koji se nažalost nisu niti ispričali.

Da se radi o pravim pozitivnimn osobama i sportašima pokazala je utakmica u kojoj su svi dečki težili pokazati publici pokoji dobar potez, a nerijetko su bili nagrađivani pljeskom pa i za one akcije koje nisu završile kako su zamislili. Već nakon prve četvrtine je uslijedilo natjecanje u tricama u kojem je domaći Grabovac u produžetku izgubio od puležana Božića. Nakon druge dionice utakmice, u zakucavanju je uvjerljivo bio najbolji Jelenić iz Jadrana koji je publiku oduševio zakucavanjem preko suigrača Matića. Do kraja utakmice izabran je i najbolji igrač susreta – Nikola Mažar iz Kraljevice koji je postigao 25 poena i zasluženo pobrao pljesak publike i originalni suvenir All star susreta.

Kao pravi domaćini svim sudionicima cjelodnevnog događaja ponudili smo i treće poluvrijeme koje je potrajalo duboko u noć i uz obećanja – do slijedećeg All stara. Košarkaška tombola se pokazala kao puni pogodaka, te posebna zahvala svima koji su pripomogli skupiti tombole, a naročito našem Ščekiću, Velčiću, Grabovcu, Andreju Štimcu (donirao 15 tombola) , Štembergeru, Kusu, Smodišu, Vrbancu, Stegnjajiću, Baždariću… bez njihovog angažmana ovaj dan ne bi bio toliko poseban.

ISTOK – ZAPAD 105:97 (29:24, 19:22, 28:21, 29:30)

ISTOK: Kovačević 4, Herenda 2, Šamanić 13, Benić 13, Mažar 25, Konjević 6, Pernuš, Matić 8, Filipović 7, Vunić 4, Velčić 7, Radan 11, Grabovac 5.

ZAPAD: Sijamhodžić 17, Božić 3, Zorić 16, Stanić 17, Škarica 11, Fonović 10, Ćus 10, Hekić 4, Delač 5, Moravček 4.

IGRAČ UTAKMICE: Nikola Mažar (Kraljevica)
POBJEDNIK U TRICAMA: Luka Božić (Pula 1981)
POBJEDNIK U ZAKUCAVANJU: Damjan Jelenić (Jadran)

POKROVITELJI KLUBA

Note: Carousel will only load on frontend.