Novosti iz svijeta košarke
  1. Dobra igra, ali je ipak presudilo iskustvo Cedevite Junior
  2. Zadar ipak prejak za Škrljevo
  3. Poraz od Splita na Gripama
  4. Tijesan poraz od Komarnog za oproštaj od Alpe Adria Cupa
  5. Poraz od Furnira u Zagrebu

All Star B1 2007

ALL STAR B1 2007

Momčad Zapada vodio je Goran Šućurović, trener aktualnog prvaka Kvarnera 96, a Igor Prtorić iz drugoplasirane Kostrene bio je na čelu Istoka. Vodeći sastavi lige (Kvarner 96, Kostrena, Škrljevo i Pleter) dali su po tri igrača u susretu “svih zvijezda”, dok su ostali klubovi participirali sa po dvojicom igrača.

Na vanjskom igralištu ispred Doma kulture igralo se čvrsto i tvrdo, a u finišu su tijesnu pobjedu (68:64) izvukli košarkaši Zapada, za koje su nastupili: MilotićTrbovićŠpoljarić (Kvarner 96), GlavurtićStegićPoropat(Pleter), VerunicaSlavica (DIMP Basket), KneževićStrižić (Matulji), VitićErlić (Umag). Istok su predstavljali: GriljŠarčevićKović (Kostrena), DragojevićVukajlović, Ban (Škrljevo), PivačBurić(Otočac), ŠamanićDeleut (Vinodol), Vlaisavljević i Jurina (Krk).
U poluvremenu je bilo organizirano natjecanje u tricama i u konkurenciji 10 košarkaša najbolji je bio Vitić iz Umaga, te je kući ponio pehar za tricaša.
Nakon susreta zvijezda slijedila je i utakmica Škrljevo protiv All Stara, u kojoj je pobijedu ostvarila ekipa zvijezda.
Prekrasno vrijeme, dobra posjećenost, i velika želja košarkaša za druženjem i zabavom rezultirala je ovim velikim događajem za ipak malo mjesto Škrljevo, koje se pokazalo dostojno za organizirati ovako veliki i zahtjevni projekt. Turnir su posjetili Gradonačelnik Grada Bakra Tomislav Klarić, tajnik županijskog sportskog saveza gsp. Darko Ivošević, te brojni sponzori, veterani i košarkaški djelatnici među kojima i rado viđeni Rudolf Jugo. Veliko hvala i odličnoj plesnoj skupini Flash Dance koja nas je zabavljala između utakmica.

Nakon sportskih susreta sudionici su počašćeni prigodnim poklonima, dobrom hranom i pićem, a košarkaške ćakule (sjećanja na slavne dane protiv Karlovca, Belišća, Partizana iz Plaškog itd..) potrajale su dugo u noć  uz 400-tinjak ljudi koji su feštali na istom igralištu uz Josu Butorca i grupu Vivak.

POKROVITELJI KLUBA

Note: Carousel will only load on frontend.