Derryck Thornton novi igrač zelenih!
Redove DepoLink Škrljeva pred odlučujuće utakmice pojačao je 25-ogodišnji bek koji igra na poziciji beka. Derryck je bio dvije sezone član prestižnog Duke sveučilišta, te dvije sezone Boston Collega. Profi karijeru je započeo u Borcu iz Čačka, a bi proteklu sezonu odlične brojke (18p, 5as) ostvarivao u Kapfenbergu iz Austrije. Ovu sezonu proveo je u prvacima Engleske, Leicester Raidersima gdje je postizao 12p uz 3 asista.
Trener Rajković: “Riječ je o iznimno školovanom igraču sa top sveučilišta, koji prošle i ove sezone dobro igra. Mi smo ove sezone imali toliko poraza nakon vodstva, dobrih igara, ali potonemo u jednom trenutku I izgubimo. Nadam se da će nam upravo Derryck donijeti taj impuls koji nam je potreban, te da će biti pokretač prema pobjedama koje nam iznimno trebaju. Krenuli smo u prvenstvo sa puno mladih igrača, upravo na vanjskim linijama, a Derryck će zasigurno I njima pomoći u ovim teškim rezultatskim trenucima”
Derryck se jučer priključio treninzima zelenih, te ga već večeras imamo prilike vidjeti u utakmici protiv Zaboka u 17:30 u dvorani Mavrinci!