Vrlo dobru utakmicu odigrali su košarkaši Škrljeva protiv šibenskog Jollya, međutim veća kvaliteta i širina rostera bile su presudne za pobjedu.

Odlično je Škrljevo ušlo u utakmicu, a sve zasluge za to idu centru Mateju Raduniću koji je bio aktivan u obrani te postigao 8 poena zaredom za rano vodstvo Škrljeva 8:5. No dobar je s druge strane bio centar Jollyja, Jozo Brkić koji je svojim koševima predvodio domaćine na početku. Škrljevo je svoju dobru igru i konstantno vodstvo kroz cijelu prvu četvrtinu okončalo s prednošću 17:15. U drugu dionicu gosti su ušli s 5 poena Jasmina Perkovića, ali Šibenik dolazi do svog prvog vodstva nakon trice Špralje.Bilinovac i Marić ubrzo dovode Šibenik na +8 te iskorištavaju vrijeme kada je Škrljevo imalo dosta izgubljenih lopti. Domaća ekipa bila je napadački vrlo raspoložena do predaha, a da bude samo 10 razlike na ulasku u treću četvrtinu pobrinuli su veterani Perković i Štemberger.

Drugi dio ponovno je krenuo dobro za Jolly, no zaredali su se ubrzo promašaji i za njih. Tu je za Škrljevo trenutak iskoristio Siniša Štemberger koji je sa 5 uzastopnih poena doveo svoju ekipu na -3. Zeleni su se uspjeli držati blizu do kraja treće četvrtine kada su bili u zaostatku od 5 poena. No Jolly u zadnjem dijelu više nije imao milosti. Predvođeni raspoloženim Ivanom Novačićem napravili su seriju 14-3 dok se Škrljevo još nije ni snašlo te su otišli na nedostižnu razliku već nakon 4 minute posljednje dionice. Bio je to ritam koji ne mogu pratiti baš svi u domaćoj ligi te je šibenska momčad rutinski dovršila utakmicu u svoju korist i slavila s 12 razlike. No ekipa Škrljeva može biti zasigurno zadovoljna što je pružala većinu vremena dobar otpor Jollyju na njihovom terenu.

Jasmin Perković bio je prvi strijelac Škrljeva s 18 poena čemu je dodao i 6 skokova. Odličan all-round učinak imao je Brian Williams koji je zabilježio 16 poena, 8 skokova, 8 asistencija te 2 ukradene lopte. Siniša Štemberger imao je 12 poena, 5 skokova i 4 asista. Kod Jollyja je najbolji bio Ivan Novačić s 26 poena i 8 skokova.

Škrljevo koje je sad 10. ekipa prvenstva sljedeću utakmicu igra protiv susjeda na ljestvici, Zaboka, na Mavrincima, a pobjedom u tom susretu tim Damira Rajkovića napravio bi važan korak prema ostanku u A-1 ligi.

Jolly JBS – Škrljevo 86:74 (15:17, 26:14, 22:27, 23:16)

Jolly JBS: Scott 11, Klepo, Došen 5, Markulin 2, Marić 5, Bilinovac 14, Papac 4, I. Perković, Novačić 26, Brkić 11, Špralja 8.

Škrljevo: Cook 3, Štemberger 12, Juričić, Boban 3, Hrnjkaš, J. Perković 18, Konjević 11, Radunić 11, Williams 16, Molnar, Dubelj