GULIN I ŠARIĆ NOVI ZELENI
Redove DepoLink Škrljeva za slijedećih godinu i pol dana pojačali su Ivan Gulin (Šibenka, 200cm 2001g) i Viktor Šarić (Split, 205cm 2001g.) Ivan i Viktor su mladi reprezentatici Hrvatske koji su prošli gotovo sve selekcije i imali nastupe na velikim natjecanjima za Hrvatsku. Ivan je dijete Šibenke koji već sedam sezona nastupa u HT Premijer ligi, te je ove sezone imao u 22minute oko 6poena i 3 skoka po utakmici, dok je Viktor imao vrlo malu minutažu u Splitu ove sezone, ali je prošle na posudbi u Alkaru pokazao potencijal kada je imao 8 poena i 4 skoka u prosijeku.
“Ovo su dva košarkaša koji su bili zanimljiva cijeloj ligi, potpisali bismo ih i da nismo u teškoj situaciji kao ove sezone, a sada kada su s nama sigurno će nam pomoći u Ligi za opstanak kako bismo mirno osigurali Premijerligaški status. Želim im sve najbolje i vjerujem da će biti zadovoljni svojim odabirom DepoLink Škrljeva” – Vice Sep, predsjednik Kluba.
Iz uprave obavijest i da je raskinut Ugovor sa Edi Bešićem koji se nije uspio nametnuti treneru Rajkoviću, te želimo Ediju puno zdravlja i sreće u nastavku karijere.
[GULIN I ŠARIĆ SE PRIKLJUČILI TRENINZIMA]
U redovima košarkaškog kluba DepoLink Škrljevo jučer je započela akcija radnog naziva “Ostanak u HT Premijer ligi”. Ekipu su se na poslijepodnevnom trenigu priključili Ivan Gulin i Viktor Šarić, dosadašnji igrači Šibenke i Splita. Trener Damir Rajković na početku treniga naglasio je da za Zelene kreće novo prvenstvo u kojem je cilj ostanak u ligi, ali i hvatanje doigravanja što znaći osvajanje prvog ili drugom mjesta na kraju Lige za ostanak.
Dva posljednja pojačanja, jer se upravo toliko moglo dovesti igrača u ovom mini prijelaznom roku, su zadovoljni sa ekipom i dobrodošlicom.
“Došao sam pomoći DepoLink Škrljevu da ostane u ligi, ali i da se plasira u doigravanje. Gulin i ja smo novas prevaga koja bi trebala pomoći Zelenima. Spreman sam i željan igre, naglasio je Viktor Šarić.”
Ivan Gulin slično razmišlja. Ovo mu je prvo izbivanje izvan rodnog Šibenika i željan je dokazivanja. “Smatram da možemo izboriti ostanak u ligi i na kraju dobiti dodatak od još dvije ili tri utakmice u doigravanju. Lijepo sam primljen u klubu i ekipi. Na meni je da pokažem što znam i sa kolegom Šarićem pomognem Škrljevu u kojem zajedno ostajemo još godinu dana.”
Prinove će utakmicu protiv Cibone odgledati s tribina, a onda se u Ligi za ostank pridružiti suigračima na terenu.