Amerikanac Griffin Ramme novi je igrač zelenih!
Iskusni tridesetdvogodišnji Griffin, igra na bekovskim pozicijama, te je cijelu karijeru nakon školovanja igrao na Kosovu, Crnoj Gori, Albaniji i Makedoniji. Riječ je o igraču koji je ostavio veliki trag u navedenim zemljama gdje je redovito ponajbolji igrač, strijelac, All star igrač i osvajač kupova i prvenstava. Prošlu sezonu započeo je u Partizani u Albaniji gdje je postizao prosječno 26 poena uz 6 skokova, da bi većinu sezone odradio u Angeli iz Makedonije gdje je u 20 utakmica postizao prosječno 17.5 poena, 6 asistencija i 5.5 skoka po utakmici.
Griffin Ramme: “Čast mi je nositi boje KK Škrljeva za nadolazeću sezonu. Čuo sam sjajne stvari o upravi i stručnom stožeru kluba. Znam da je Klub uvijek u sredini Hrvatske lige, te se radujem što ću dati svoje srce za klub i nadam se da ću navijače učiniti ponosnima u mjesecima koji dolaze dok idemo prema zajedničkom cilju, a to je što više pobjeda i radosti za svih nas!”
Trener Rajković: „Sadašnji roster, pogotovo bekovska linija nam je izrazito talentirana, ali i mlada i bez utakmica u Premijer ligi, te nam je trebao jedan bek, sa iskustvom, poenima, ali i svim ostalim momčadskim karakteristikama koje će pridonijeti razvoju naših mladih, ali i našem rezultatu. Vjerujem da je Griffin taj, sa svih strana smo dobili izrazito pozitivne informacije o njegovim igračkim, ali i ljudskim kvalitetama, te smo jako zadovoljni što će nam se priključiti.“