Kao i na početku HT Premijer lige Lige za ostanak DepoLink Škrljevo pobjedio je vodeću momčad lige Dinamo Zagreb 69:55 i tako se izjednaćio sa Alkarom i Goricom u broju pobjeda na prvenstvenoj ljestvici. Imperativ pobjede nije spriječio Zelene da pruže maksimu i dođu do cilja, a to je pobjeda.
🏀Obje ekipe u prve dvije i pol minute postigle su samo jedan koš i to kapetan DepoLink Škrljeva Mario Rajčić iz slobodnog bacanja. Tricom Marina Vručinića Dinamo u 3′ minuti dolazi u vodstvo 3:1. Domaćin uzvraća pa u 6′ ima prednost od plus devet 12:3. Razigrao se u redovima Zelenih Deryck Thorton koji se na isteku desete minute zaustavio na osam postignutih koševa od čega jedna trica. S druge strane kod Plavih Ivan Vučić se zaustavio na sedam pa je prva četvrtina završila prednošću DepoLink Škrljeva 21:15.
Nakon što je Dinamo prvim košem kapetana Hrvoja Garofolića smanjio na minus četiri 21:17, Zeleni se odvajaju na plus jedanaest 28:17 u 13′, a istu prednost imaju i minutu kasnije pri rezultatu 30:19. Igralo se potom koš za koš, da bi domaćini na velikom odmoru imali plus osam 34:26. Thorton se zaustavio na deset koševa, dok je kod Dinama Vručinić zabio osam uz dvije trice.
Početkom treće četvrtine domaćin odlazi na najveću prednost od plus dvanaest 41:29, ali je Plavima trebalo samo tri minute da smanje vodstvo Zelenih na samo minus tri 43:40 u 25′. Ipak da se ne dogodi potpuni preokret pobrinuli su se Thorton sa šest i Sandro Antunović sa pet postignutih koševa za prednost od plus trinaest na isteku tridesete minute i rezultat 75:44.
U posljednjih deset minuta DepoLink Škrljevo kreće po pobjedu, pa u 36′ ima najveću prednost od plus dvadeset 66:46. Do kraja utakmice domaćin se malo opustio, pa je Dinamo ublažio poraz.
Najučinkovitiji na utakmici bio je Thorton sa 16 postignutih koševa, Sandro Antunović je postigao koš manje, a Viktor Šarić se zaustavio na osam koševa i deset skokova. Kod Dinama Ivan Novačić je zabio 14, a Vručinić i Vučić po deset.