Košarkaši Adria Oil Škrljeva došli su do četvrte pobjede u skupini C Alpe Adria Cupa pobjedivši BC Klosterneburg Dukes 100:91. Početak je bio u znaku domaćina, zatim su košarkaši Škrljeva prednost nakratko prepustili Bečanima, ali do kraja utakmice ipak su uspjeli vratiti vodstvo i pobijediti.

Domaćin bolje otvara utakmicu. Nakon nepune tri minute ima plus osam – rezultat je 12:4. U tom periodu igre za Adria Oil Škrljevo zabijaju Yacaubuo i Krajina. U sedmoj minuti domaćin ima i plus devet (17:8), da bi Klosterneuburg Dukes dvije minute kasnije došao na minus dva (17:15), pojanprije zahvaljujući Greimeisteru.

Minutu i 52 sekunde prije kraja prve četvrtine gosti dolaze u minimalno vodstvo 20:19, da bi domaćin na isteku prvih deset minuta imao plus sedam 30:23. Nastavak je donio stalnu prednost Škrljeva, koje ima četiri do sedam razlike. No gosti se ne predaju, pa se na veliki odmor odlazi pri rezultatu 50:50.

Treću četvrtinu bolje otvaraju gosti, koji nakon tri minute imaju plus četiri – 59:55. Škrljevo se vraća u susret serijom 9:0, pa ponovno ima prednost 64:59. Na isteku tridesete minute na semaforu stoji 72:68 za domaćina.

U posljednjih deset minuta kod gostiju se razigrao srbin Predrag Miletić, koji je na kraju bio najučinkovitiji igrač utakmice postigavši 26 koševa. Domaćin je do pobjede došao u posljednje tri minute, kada se odvaja na 91:84. Kod domaćina najučinkovitiji je bio Marko Šarac, koji je postigao 21 koš.