POBJEDA PROTIV DINAMA ZAGREB
Košarkaši DepoLink Škrljeva došli su do startne pobjede u HT Premijer ligi Ligi za ostanak pobijedivši Dinamo Zagreb 85:70.
Prvih deset minuta otišlo je na stranu DepoLink Škrljeva koje je nakon minus četiri u drugoj minuti pri rezultatu 6:2 za Dinamo Zagreb, okrenuo rezultat na svoj stranu, pa je u 7′ imao prednost i plus osam 22:14. Ipak, domaćin na krilima veterana Ivana Novačića koji je u prvoj četvrtini postigao deset koševa uz jednu tricu, uspio je stići na minus jedan 25:26 na isteku desete minute. Kod Zelenih najučinkovitiji bio je Martin Jelić s sedam koševa.
Druga četvrtina bila je u znaku gostiju koji nakon tri minute igre dolaze u dvoznamenkasto vodstvo 37:27. Griffin Ramme ponovno je pokazao su raskoš znanja, pa je nakon šest postignutih koševa u prvoj, dodao još devet do kraja druge četvrtine. Jelić se zaustavio na deset postignutih koševa. DepoLink Škrljevo najveću je prednost imalo na početku 20′ od plus šesnaest 49:33, da bi se na veliko odmor otišlo prednošću gostiju 49:36. Treba naglasiti da su Zeleni nadskakali Plave, pa je u skokovima bilo 26:10 u korist gostiju.
I nastavak utakmice bio je u znaku DepoLink Škrljeva , koji je u 25′ imao i plus 26 pri rezultatu 64:38. Do kraja treće četvrtine Dinamo Zagreb je uspio smanjiti pa se na mali odmor otišlo prednošću Zelenih 67:49.
Iako su u prvih pet minuta posljednje četvrtine gosti imali komotno vodstvo, domaćin je četiri minute i 49 sekundi prije kraja uspio doći na minus trinaest 56:69. No Zeleni nisu dozvolili preokret pa su na kraju došli do pobjede.
Najučinkovitiji na utakmici bio je igrač Dinama Zagreb Ivan Vučić s 22 postignuta koša, dok se Novačić zaustavio na 20. Kod gostiju Ramme je postigao 21 koš u devet skokova i 8 asistencija. Jelić je dodao 16, a Mario Rajčić i Luka Barišić po 12.