ČESI BOLJI NA OTVARANJU EUROPSKE SEZONE
Na otvaranju četvrte sezone u Alpe Adria Cupu košarkaši DepoLink Škrljeva doživjeli su poraz od predstavnika Češke Geosan Kolina 84:73. Bila je to utakmica 2. kola skupine C u kojoj su gosti od samog početka imali prednost.
Na isteku prvih deset minuta Geosan Kolin imao je prednost od plus dvanaest 26:14 nakon što se pet igrača češke ekipe upisalo u strijelce. Jakup Petras sa šest te Pavol Losonsky i Mihael Mares sa pet postignutih koševa. Kod Zelenih Griffin Ramme postigao je osam koševa uz dvije trice.
I u nastavku gosti održavaju prednost, da bi na isteku dvadeset minute imali plus 17 pri rezultatu 53:36. Kod ekipe Geosan Kolina svih devet igrača iz zapisnika se upisalo u strijelce, a najviše Petras sa 15 postignutih koševa. Kod domaćina Martin Jelić upisao je 10 koševa.
Iako su Zeleni u 28′ došli na minus pet 53:58, na mali se odmor otišlo prednošću gostiju 66:55.
Posljednjih deset minuta gosti održavaju prednost ne dozvolivši Zelenima da se približe i dovedu utakmicu u neizvjesnu završnicu.
Najučinkovitiji na utakmici bio je Petras s 21 postignutim košem, dok je kod domaćina Amerikanac Emeka Obukvelu postigao 17.