💚Poraz u Ljubljani u trećem kolu Alpe Adria Cupa od 87:77. Teška utakmica u kojoj su domaći kontrolirali rezultat, dok su loš postotak šuta i izgubljene lopte smanjile zelene šanse. Čestitke Iliriji na zasluženoj pobjedi.👏👏
Prvih deset minuta završilo je izjednačeno 21:21 nakon što su Zeleni imali prednost u petoj minuti 7:5 i 8:7. Na mali odmor otišlo se nakon trice Tonija Jelenkovića koji je zabio za egal.
Nakon prave rezultatske klackalice Nutrispoint Ilirija ima prednost na velikom odmoru 48:41, poglavito zbog dvije greške igrača Škrljeva, koje je sa dvije ukradene lopte u posljednjih trideset sekundi torpedirao Niko Bačvić. Nakon dvije četvrtine za domaćina je Blaž Kabot zabio 10, a goste Mario Rajčić devet koševa.
Nastavak je u znaku domaće ekipe koja je na isteku treće četvrtine imao plus četrnaest 72:58.
Posljednjih deset minuta u znaku je velikih pogrešaka obje ekipe, ali domaćin nije dozvolio preokret, pa je zasluženo došao do treće pobjede u Alpe Adria Cupu. Najučinkovitiji na utakmici bio je igrač Ilirije Kabot sa 17, dok su Chris Hortman i Jelenković postigli po 16 koševa.