Novosti iz svijeta košarke
  1. Dođi podržati Škrljevo protiv Osijeka!
  2. Poraz od Cedevite u dobroj utakmici
  3. DepoLink Škrljevo dobitnik nagrade PGŽ
  4. Split izdržao nalete zelenih
  5. Važna pobjeda protiv Bosca

B1 liga 2007/2008

Press: B1 liga 2007/2008

Košarkaški klub Škrljevo osvajanjem naslova B1 lige Zapad, osigurao je drugoligaški status. Liga je doživjela dosta promijena u odnosu na prošlu sezonu. Unatoč odustajanju nekoliko klubova od natjecanja (Dimp Basket, Vinodol, Umag) ponovno se natjecalo 10 klubova jer su se pridružili Zamet, Fažana i druga momčad Crikvenice koja je igrala van konkurencije dok su iz A2 u B1 ligu preselili Stoja i Gospić. Uoči sezone prošlogodišnji igrački kadar dodatno je ojačan dolaskom Davora Dadića i Emilija Boškovića iz opatijskog DIMP Basketa čime su jasno izražene ambicije za najviši plasman. Glavni konkurenti za prvo mjesto su nam bili Pleter i Matulji. Upravo dvije pobjede protiv Pletera kao i odlučujuća utakmica za prvaka protiv Matulja i pobjeda u prekrasnoj atmosferi ostat će u lijepom sjećanju svim škrljevskim ljubiteljima košarke.
Nakon tri godine provedene među b-ligašima i kontinuiranog rasta i na igračkom i na organizacijskom planu spremni smo za nove izazove u A2 ligi.
Također valja spomenuti da ćemo, nakon 3 godine igranja naših domaćih utakmica u sportskoj dvorani u Kraljevici, u premijernoj drugoligaškoj sezoni naše protivnike dočekivati u dvorani u Kostreni.

POKROVITELJI KLUBA

Note: Carousel will only load on frontend.