Prijenos uživo

All Star B1 2007

Momčad Zapada vodio je Goran Šućurović, trener aktualnog prvaka Kvarnera 96, a Igor Prtorić iz drugoplasirane Kostrene bio je na čelu Istoka. Vodeći sastavi lige (Kvarner 96, Kostrena, Škrljevo i Pleter) dali su po tri igrača u susretu “svih zvijezda”, dok su ostali klubovi participirali sa po dvojicom igrača.

Na vanjskom igralištu ispred Doma kulture igralo se čvrsto i tvrdo, a u finišu su tijesnu pobjedu (68:64) izvukli košarkaši Zapada, za koje su nastupili: Milotić, Trbović, Špoljarić (Kvarner 96), Glavurtić, Stegić, Poropat (Pleter), Verunica, Slavica (DIMP Basket), Knežević, Strižić (Matulji), Vitić, Erlić (Umag). Istok su predstavljali: Grilj, Šarčević, Ković (Kostrena), Dragojević, Vukajlović, Ban (Škrljevo), Pivač, Burić (Otočac), Šamanić, Deleut (Vinodol), Vlaisavljević i Jurina (Krk).
U poluvremenu je bilo organizirano natjecanje u tricama i u konkurenciji 10 košarkaša najbolji je bio Vitić iz Umaga, te je kući ponio pehar za tricaša.
Nakon susreta zvijezda slijedila je i utakmica Škrljevo protiv All Stara, u kojoj je pobijedu ostvarila ekipa zvijezda.
Prekrasno vrijeme, dobra posjećenost, i velika želja košarkaša za druženjem i zabavom rezultirala je ovim velikim događajem za ipak malo mjesto Škrljevo, koje se pokazalo dostojno za organizirati ovako veliki i zahtjevni projekt. Turnir su posjetili Gradonačelnik Grada Bakra Tomislav Klarić, tajnik županijskog sportskog saveza gsp. Darko Ivošević, te brojni sponzori, veterani i košarkaški djelatnici među kojima i rado viđeni Rudolf Jugo. Veliko hvala i odličnoj plesnoj skupini Flash Dance koja nas je zabavljala između utakmica.

Nakon sportskih susreta sudionici su počašćeni prigodnim poklonima, dobrom hranom i pićem, a košarkaške ćakule (sjećanja na slavne dane protiv Karlovca, Belišća, Partizana iz Plaškog itd..) potrajale su dugo u noć  uz 400-tinjak ljudi koji su feštali na istom igralištu uz Josu Butorca i grupu Vivak.