Dvorana Mavrinci od ponedjeljka 01.09. ponovno je u punoj funkciji sa košarkašima Škrljeva. Dvostruki prvaci ove su godine nakon osvajanja prvenstvabili treći u kvalifikacijama, nakon kojih je ekipa Kaštele ušla u prvu ligu.

Okupljenima se obratio predsjednik kluba, Vice Sep koji je istaknuo da Klub i ove godine ima visoke ambicije, a to su osvajanje i zadržavanje titule u bakarskom i grobničkom kraju, te još konkurentniji nastup u kvalifikacijama sa ciljem ulaska u prvu ligu.
Također se želi podići razina i kvaliteta rada na viši nivo, dok se od igrača očekuje maksimalan angažman i posvećenost Klubu i klupskim obvezama.
Trener Dragojević i njegov pomoćnik Mirko Ščekić su ukazali na važnost kvalitetnih priprema, te su okupljenima poželjeli zdravlje i dobru sezonu. Novim članovima Kluba trener Dragojević je poželio dobrodošlicu i istaknuo da je na njima da se svojim radom izbore za mjesto, te svojom kvalitetom pomognu klubu, te da se očekuje još koji dolazak, ali i možebitni odlazak. Seniorima su priključena i petorica juniora pred kojima je veliki rad, te je trener istaknuo važnost podrške starijih igrača prema njima, a sve u svrhu napretka i dobrih prezentacija.

Dogovorene su prijeteljske utakmice sa slovenskim klubovima, a ponovno smo sudionici memorijalnog turnira Joža Sever u Puli, na kojemu sudjelujemo u jakoj konkurenciji od 20.-21.09.