Naši su košarkaši na teškom gostovanju u Karlovcu prezentirali odličnu košarku u svim elementima, te su zasluženo osvojili nove bodove…

ŠANAC KARLOVAC – ŠKRLJEVO 71:91 (17:23, 14:20, 20:23, 20:25)

ŠANAC KARLOVAC: Panjević 20, Lukačić, Katić, Razumić 16, Požar 4, Đurčević, Kraljić 12, Beber 2, Špehar 17, Pastuhović.

ŠKRLJEVO: Ivanovski, F.Gaćeša, V.Gaćeša 5, Breulj, Modić 14, Jugo 14, Lipovščak 12, Zorić 6, Filipović 16, Šarčević, Kučan 9, Velčić 15.

Momčad Karlovca iz gornjeg je dijela tablice i vrlo neugodan protivnik koji je na Mavrincima pružio odličnu partiju, pa je to gostovanje označeno kao velika prepreka i opasnost na putu k naslovu. Domaćini su dočekali škrljevčane oslabljeni za ponajboljeg igrača Josipovića, dok je Trbović kod Škrljeva izostao radi ozljede.
Krenulo je koš na koš, da bi Škrljevo tricama Modića i Kučana držalo egal na 10:10, već tada se zahvaljujući koševima Modića, Juga i Filipovića gosti počeli pomalo rezultatski odvajati, da bi četvrtinu dobili sa 17:23. Odlična mlada momčad Karlovca koševima Razumića i Špehara uspijeva pratiti Škrljevo, ali ulaskom Velčića i Lipovščaka razlika se povećava na 31:43 u prvih 20 minuta.
Vrlo dobri Panjević uz Kraljića pogađa par šuteva, te pokušava smanjiti rezultat, ali jedna od boljih utakmica Škrljeva u kojoj nije bilo lošeg igrača jednostavno nije dopustila domaćinima da se približe. Filipović, Zorić i Velčić su odlično kontrolirali oba reketa, da bi na povratne lopte gotovo svi igrači postigli pokoju tricu, te je Šanac primio 15 trica iz 31 pokušaja.
Do kraja utakmice razlika se održala, te je prvo službeno gostovanje u Karlovcu uspješno obavljeno i na kontu je 16 pobjeda u 16 susreta.

Do kraja prvenstva imamo četiri utakmice od kojih je prva slijedeća doma protiv Crikvenice, a zatim slijede Zamet u gostima, Stoja doma i posljednje kolo Poreč u gostima.