Košarkaški Škrljeva upisali petnaestu pobjedu.

Suci : Miroslav Pavlović, Ivan Šverko
Opunomoćenik : Dalibor Bačić
Gledatelja : 120
Dvorana : Mavrinci – Čavle

KK Škrljevo – KK Kastav 77 : 61 ( 21 : 14 , 17 : 17 , 23 : 13 , 16 : 17 )

KK Škrljevo: Mitić, F. Gaćeša 5, Lipovščak 10, Ivanovski 9, Modić , Jugo 11, I. Trbović 9, Zorić , Filipović 19, Šarčević , Kučan 9, Velčić 5.

KK Kastav: Miletić 3, Maljevac , Gušić 11, Saftić 19, Barljak 6, Stanić 5, Santini, Savić, Koljević, Prostran , S. Legović 17, A. Legović .

Nakon 14 uzastopnih pobjeda naših igrača utakmica protiv vrlo dobrih kastavaca (9 pobjeda u nizu, posljednji poraz upravo od Škrljeva) označena je kao ključna u borbi za 1. mjesto! Važnost utakmice je očito sputala škrljevčane kojima je trebalo 7-8 minuta da počnu igrati onako kako smo ih navikli gledati tijekom ove sezone. Uobičajeno agresivnom obranom kastavci na početku utakmice ne dozvoljavaju domaćim igračima (Jugo,Ivanovski,Kučan,Modić,Filipović) pristup košu pa semafor u 6. minuti pokazuje 3:12, trener Dragojević je prisiljen na minutu odmora i velik broj izmjena vec na samom startu utakmice u potrazi raspoložene petorke. Lipovščak i Trbović odlično reagiraju i uz standardno pouzdanog Filipovića te prelaskom na zonsku obranu donose preokret i već do kraja 1. četvrtine okreću rezultat (21:14) te pokazuju da je Škrljevo kvalitetnija ekipa s puno dužom klupom i raznovrsnijim rješenjima. U nastavku utakmice Velčić i Filipović su preuzilu potpunu kontrolu pod koševima i razlika se stalno povećavala pa je iznosila i +21 da bi na kraju završlo 77:61. Treba spomenuti i podatak da je utakmica trajala puna dva sata zbog čak 52 dosudena prekrsaja i tri tehničke (Škr 2, Kas 1) i bezbroj slobodnih bacanja u jednoj ne pretjerano gruboj utakmici. Najveći uzrok nervoze kod obje ekipe kao i na tribinama bio je čudan sudački kriterij koji je umanjio ljepotu košarkaške igre u kojoj su željeli uživati i gostujući i domaći navijači.
Do kraja prvenstva ostalo je još pet utakmica, a već slijedeći vikend slijedi težak ispit u Karlovcu protiv vrlo dobre ekipe iz gornjeg dijela tablice.