U napetoj i neizvjesnoj utakmici naši su košarkaši uspjeli preokrenuti rezultat i odnijeti bodove iz Osijeka.

Obje strane su dobro ušle u susret, ali ipak je prednost stanovala kod domaćina u prvoj četvrtini. Igralo se koš za košem te nije bilo vremena ni prostora za nijednu stranu da napravi veću prednost. VROS je na kratki odmor ipak otišao s +3 košem Domagoja Vukovića. Isti ritam se nastavio u drugoj dionici igre, gdje su glavne uzdanice obiju momčadi zabijale koš za košem. No, krajem četvrtine VROS je uspio napraviti prvu veću seriju na susretu – 11-3, 45-34. Seriju je potaknula nesportska Juričića, koji je odmah u drugom napadu promašio i tricu te se Osijek u trenu našao na +9. Do kraja dionice ipak je Škrljevo predvođeno Štembergerom i Bobano smanjilo zaostatak na -5, 47-42.

Treća četvrtina nastavila se igrati po istom scenariju, gdje su obje momčadi igrale koš za košem, samo je razlika bila u tome što je Osijek vodio kroz cijelo to razdoblje s prednošću koja je varirala cijelo vrijeme (4-6 koševa). Međutim, VROS je ubrzo počeo plaćati danak svojoj kratkoj klupi te je Škrljevo u zadnju četvrtinu ušlo sa samo -2, 61-59.

Osijek je uspio zadržati svoje vodstvo sve do 37. minute susretam kada Škrljevo radi ključnu seriju od 6-0 na krilima Davora Konjevića. VROS nije više imao snage te je Škrljevo moglo početi slaviti novu pobjedu!

Davor Konjević je bio najbolji strijelac Škrljeva s 19 koševa. Brian Williams nastavi je pružati odlične partije te je svoju statistiku ovoga puta popunio s 14 koševa i 6 asistencija. Kod VROS-a je Arian Došen upisao 29 koševa.

KK Vrijednosnice Osijek – KK Škrljevo 72:75 (19:16, 28:26, 14:17, 11:16).

VROS: Šarac J, Došen 29, Robinson 6, Žulj, Vuković 12, Šarac A, Krajina, Karlović 4, Turalija, Mustapić 21.
Škrljevo: Cook 6, Štemberger 9, Juričić, Boban 10, Hrnjkaš, Perković 14, Konjević 19, Radunić 3, Williams 14, Molnar, Dubelj.