PROTIV GORICE PRIGODA ZA PRVU POBJEDU U PRVENSTVU
Košarkaši DepoLink Škrljeva nisu imali vremena za plakanje nakon što su po onoj narodnoj “od računa napravili veresiju” u subotnjem susretu s Dinamom u Zagrebu, gdje su nakon + 18 na poluvremenu na kraju došli do – 7. E, sada kažu navijači “nije svako zlo za zlo” jer Dinamo nas nije razbio, a i doći će oni nama na proljeće, a onda će “Škrljevska mladost” potprašiti Markotu, Novačića, Garafolića i ostale Plave sa deset i više razlike.
“Živi bili pa vidjeli” kaže još jedna poslovica, kad smo u poslovicama. U Mavrince (iako se dio mjesta Čavli gdje je smještena dvorana nalazi na brdu, Grobničani vole kad se kaže u, a ne na) stiže Gorica, još jedan po rezultatima davljenik, koji je u pet kola sakupio jednu pobjedu i četiri poraza. Protivnik po mjeri kažu svi, ali protivnik koji ima niz zanimljivih igrača, koji mogu igrati u svim klubovima HT Premijer lige i koji za razliku od Zelenih imaju puno veći budžet. U redovima sutrašnjeg protivnika, točnije u prvoj petorci, nalazi se troje bivših igrača DepoLink Škrljeva: Toni Jelenković – prošlogodišnji nositelj igre, Karlo Uljarević i Ivan Batur. Sva trojica ostavila su lijepi trag za vrijeme igre u zelenom dresu. Zeleni moraju učiniti sve da prekinu negativan niz od pet poraza. Stasiti Sandro Antunović, koji je ovo ljeto sletio u redove DepoLink Škrljeva misli da je porazima došao kraj. “Čeka nas teška utakmica. Jako dobro poznajem naše protivnike i mogu vam reći da po imenima oni nisu za dno ljestvice. Nakon poraza u Zagrebu nismo imali kada oplakivati poraz, koji su naši navijači zabilježili kao pobjedu nakon prvog poluvremena. Mi radimo jako dobro i naporno. Ekipa je željna pobjeda i učiniti ćemo sve da je i ostvarimo. Pozivam naše navijače i ljubitelje košarke da dođu u dvoranu i podrže nas, jer sada dolazi naše vrijeme. Sada počinjemo igrati sa ekipama koji su našeg ranga i u narednih nekoliko kola mi bi trebali početi sakupljati pobjede, a time i bodove.”
Utakmica DepoLink Škrljevo – Gorica igra se u Dvorani Mavrinci od 18 sati, a sve sa plaćenim ulaznicama očekuje i nagradna igra klupskog sponzora Optika RA-VU koji će podijeliti pet nagrada u vrijednosti najmanje 1.000 kuna.