Nažalost, povratak na perkete Tonija Brnasa nije uspio. Nakon dvije operacije koljena i dugog oporakva Toni se ove sezone priključio Škrljevu, međutim koljeno nije izdržalo i na zahtjev igrača Ugovor je raskinut i Toni se vraća kući u Zagreb.

“Zahvaljujem se svima u Klubu, Treneru, Upravi, suigračima i posebno fizioterapeutima. Pokušali smo sve u protekla dva mjeseca, strpljivo smo gradili moj povratak, međutim i nakon posljednja tri tjedna inekcija koljeno je ponovno nateklo i više očito ne može izdržati košarkaške napore. Hvala Upravi Kluba što mi je pomogla, bila strpljiva i vjerovala u moj povratak, međutim žao mi je i ovim putem se zahvaljujem svima, u Škrljevu mi je bilo odlično i želim im sve najbolje u nadolazećim utakmicama i sezonama. U meni će uvijek imati vjernoga navijača!”

Košarkaški klub Adria Oil Škrljevo se također zahvaljuje Toniju što je imao snage i volje za povratkom, vjerovali smo da će se uspjeti vratiti, međutim zdravlje i oporavak su puno važniji od nastupa i treninga, te mu želimo sve najbolje u životu i vidimo se na tribinama!