Nakon Osijeka i Hermesa, naši su košarkaši bili uspješniji i od gostiju iz Velike Gorice.

Gorica je imala bolje namještenu ruku na početku susreta te je odmah zagrabila prednost. Škrljevo je pokušavali ući u egal s gostima kroz cijelu prvu četvrtinu, ali igrači Gorice ubacivali su skoro svaku priliku koja im se pružila. To je rezultiralo odlaskom gostiju na kratki odmor s +7, 15-22. Druga četvrtina ponudila nam je drugačiji odnos snaga. Serijom 6-0 Škrljevo se odmah priključilo Gorici u uvodnim minutama druge dionice te je inicijativa polagano počela prelaziti na stranu favoriziranoga domaćina. Tricom Williamsa u 14. minuti susreta, Škrljevo je uspjelo okruniti bolju igru u nastavku susreta (27-26). Do poluvremena je ponajviše zahvaljujući Perkoviću i Williamsu prednost narasla sve do +6, 37-31.

U drugome poluvremenu je Škrljevo pažljivo održavalo svoju prednost te se nije dalo pokolebati pod napadima Gorice, koja se uspjela najbliže približiti na 5 koševa. Međutim, izabranici Damira Rajkovića uvijek su imali riješenja, bilo u obliku Štembergerovih trica ili Radunićevih poena pod košem, Škrljevo je uvijek uspijevalo pobjeći iz napetijih situacija. Gorica u zadnjih pet minuta susreta više nije imala ideju kako se vratiti u egal s domaćinom te je Škrljevo moglo početi slaviti pobjedu.

Davor Konjević ponio je titulu najboljeg igrača susreta s 24 koša. Matej Radunić i Brian Williams dodali su svaki po još 14 koševa. Kod Gorice je najbolji bio Ante Mašić s 19 koševa.

Škrljevo – Gorica 85-69 (15-22, 22-9, 19-11, 29-27)

Škrljevo: Cook 12, Molnar, Boban, Hrnjkaš, Radunić 14, Konjević 24, Perković 12, Williams 14, Štemberger 12, Juričić

Gorica: Jukić, Tomić, Osolnik, Vrbica 2, Prgomet 8, Felix 16, Mašić 19, Radoš 6, Petrović 17, Šutalo 1.