Velika čast pripala je našem treneru koji se dokazao u radu na našoj klupi, te je Odlukom upravnog odbora HKS-a postao izbornik U20 reprezentacije Hrvatske.

Damir Rajković je još u prosincu preuzeo klupu Škrljeva, uzdigao Zelene nakon lošeg starta te s njima na kraju osvojio odlično 9.mjesto u A-1 ligi(omjer 10-16). On je, uz dugogodišnji rad u mlađim uzrastima, prije Škrljeva vodio seniorke ŽKK Kvarner, a u muškoj košarci riječki Jadran, Crikvenicu te neke inozemne klubove poput u BiH Zrinjski i Brotnjo. 2015. je bio imenovan na čelo ženske U-16 reprezentacije, ali se zahvalio na imenovanju i ipak nije obnašao tu dužnost. Ako se tako nešto ne ponovi, sad bi se ipak trebao prihvatiti izborničkog posla, a u muškoj U-20 selekciji će zamijeniti dosadašnjeg izbornika Josipa Sesara.

Također napomenimo da izbornik U-18 reprezentacije više nije trener Kvarnera 2010, Marijan Mance, već je to postao njegov prethodnik u riječkom klubu i sadašnji trener Šibenika, Vladimir Anzulović.

Za izbornike U-16, U-15 i U-14 muških reprezentacija izabrani su redom Damir Miljković, Alen Zdrilić i Krešimir Žganec, dok je na čelo ženske U-16 reprezentacije postavljen Dean Nemec, a kao izbornica seniorki potvrđena Anđa Jelavić.

www.basketari.com