Novosti iz svijeta košarke
  1. Industrijska zona Bakar te nagrađuje na utakmici protiv Cibone
  2. Gulin i Šarić pojačanja za Ligu za ostanak
  3. Nažalost poraz od Bosca u Trnskom
  4. Pobjeda protiv Šibenke!
  5. Nažalost poraz u Sinju

Košarkaška noć 2013

KOŠARKAŠKA NOĆ 2013

Nakon Koktelsa i Joleta 2013.godinu smo proveli uz novu nezaboravnu „METIS košarkašku noć“ uz nastup grupe Point, grupe Romanca i legendarnog Mladena Grdovića.

Na igrališti ispred Doma kulture Škrljevo okupilo se oko 1500 posjetitelja koje je zagrijala grupa Point, da bi prava ludnica nastala kod dolaska Mladena Grdovića. Ponovno je bilo lijepo na jednoj fešti      susresti toliko sportaša, od košarke, rukometa, nogometa, treneri, igrači, uprave i bivši sportaši, svi su imali toliko tema da je noć bila prekratka.

Odlična atmosfera, pjesma, ples i zabava potrajala je do jutarnjih sati, a ponovno zahvaljujući sponzorima ova je noć završila uspješno.

Uz generalnog pokrovitelja tvrku METIS d.d. sponzori fešte povodom 40 godina kluba su još i:

Konoba Brig, Pekarski obrt Lucija, OTK Škrljevo, Caffe bar Delfin, Autohrvatska autoservisi ,Dječji vrtić Pčelice, Caffe bar Ivano i DDS Čavle , Gostiona Putniku, Dječji vrtić Bambi, Amortizer servis ABV Škrljevo i Voćarna Bella Kiki Škrljevo.

Veliko hvala i našem medijskom pokrovitelju Pomorskom radiu Bakar, kao i Narodnom radiu koji su pratili i promovirali ovu feštu.

POKROVITELJI KLUBA

Note: Carousel will only load on frontend.