Košarkaši Adria Oil Škrljeva pobijedili su Goricu na njenom terenu u susretu 19. Kola HT Premjer lige 88:79 došavši do pete pobjede u prvenstvu. Zeleni su tako nastavili niz pobjeda u prvenstvu i na odmor odlaze sa prednošću nad Dubravom i Hermes Analiticom.

Nakon silnih ozljeda, katastrofalnih poraza i loših igara, preporođeni košarkaši Adria Oil Škrljeva odlično su otvorili utakmicu protiv trenutno treće ekipe HT Premjer lige. Petorka Mandić, Boban, Batur, Slavica i Robertson od samog su početka prve četvrtine krenuli čvrsto sa nakanom da pariraju domaćinu. Osjetniju prednost Zeleni imaju u 6′ kada odlaze na plus sedam i vodstvo 16:9, da bi minutu kasnije imali i plus osam 21:13. Ipak, Gorica se budi, pa se na mini odmor odlazi prednošću gostiju 25:23. Mislav Brzoja kod Gorice u prvih deset minuta postigao je 8 koševa, dok je koš manje dao Nik Slavica.

Druga četvrtina započela je četiri izjednačenja rezultata, da bi Zeleni u 15′ otišli na plus četiri 38:34. Do kraja četvrtine gosti se rezultatski odvajaju na plus devet u 19′ 47:38, da bi se na veliki odmor otišlo vodstvom Adria Oil Škrljeva 47:40. Nakon prvih dvadeset minuta Slavica je ubacio 13 koševa za goste, a Brzoja 10 za domaćina.

Početak drugog dijela igre nakratko je pripao Gorici, koja sa četiri koša u nizu dolazi na minus tri 44:47. No, onda se gosti odvajaju, pa u 26′ imaju najveću prednost od plus četrnaest 58:44. Gorica se ne predaje, pa u igri malo gosti, malo domaćini, opet spuštaju prednost Zelenih na minus četiri 56:60. Da bi Adria Oil Škrljevo ostalo u prednosti pobrinuo se Slavica koji je ubacio četiri koša u nizu.

Početak posljednje četvrtine u znaku je Gorice, koja do 36′ lovi vodstvo Adria Oil Škrljeva i dolazi na samo minus jedan 68:69. No, gosti se ne predaju i na kraju dolaze do konačne pobjede. Nik Slavica na kraju je opet najbolji sa double-double učinkom 24 koša i 12 skokova, uz 4 asistencije.