Već u uvodnim minutama utakmice bilo je jasno da bodovi ostaju na Mavrincima…

ŠKRLJEVO – JADRANKA 92:63 (25:17, 20:17, 15:14, 32:15)

ŠKRLJEVO: Mitić, Amančić, Škerjanec, Bjelanović 2, Modić 10, Gržinić 12, Trbović 5, Kozlevčar 10, Prostran 7, Kraljić 22, Cvitanović 8, Velčić 16.

JADRANKA: Mužić 6, Herenda 4, Tariba 9, Lehocki, Šolić 7, Kovačević 28, Žeželj 7, Blažević 2.

Jedini poraz u prvom dijelu prvenstva naši su košarkaši doživjeli upravo od povratnika u drugu ligu, momčadi sa Lošinja, te su nakon toga nanizane samo pobjede i prilika za revanš.
Uvodne minute utakmice odmah su pokazale tko je domaćin i aktualni prvak, naši su košarkaši koševima Kraljića, Modića i Cvitanovića brzo razbili gostujuću zonu i poveli desetak razlike. Ipak koševima Taribe i Kovačevića gosti smanjuju vodstvo, ali nakon prve četvrtine već su u minusu osam poena (25:17). Zonska obrana koju lošinjani igraju od prve do posljednje minute utakmice usporava, umrtvljuje ritam utakmice, ali škrljevčani iz gotovo svih pozicija uspijevaju pogoditi, ali se razlika ne povećava osjetnije, jer i gosti u svojim mini serijama ne dozvoljavaju veće vodstvo domaćih. Vrlo dobri Gržinić probija zonu, dok Kraljić četvrtom tricom, te u reketu Kozlevčar i Modić ponovno povećavaju prednost, da bi goste potpuno dotukli u posljednjoj četvrtini kada Velčić sa svoje četiri trice povećava prednost i na trideset poena razlike. Lošinjani redovito na gostovanja idu sa sedam ili osam igrača, te nedostatak rotacija i problemi sa osobnim pogreškama dokrajčuju ambicije gostiju. Do kraja utakmice u reviji kontri na radost publike Škrljevo postavlja konačnih 92:63, ali i začuđuje tu istu publiku koja se pitala kako je moguće da se na Lošinju od ove ekipe izgubilo.
Bez bolesnog Surine, te ozlijeđenog kapetana Šarčevića rezultatski uvjerljiva pobjeda naših košarkaša, te nas slijedeće kolo očekuje susret kod ekipe Zameta.