Zadar je prošao neokrznut kroz Mavrince pobijedivši u utakmici 14. kola HT Premijer lige domaći DepoLink Škrljevo 85:71.

Domaćin je došao u vodstvo košem Martina Jelića i onda stao. Zadar na krilima kapetana Marka Ramljaka, koji je za četiri i pol minute postigao sedam koševa uz jednu tricu, odlazi na plus devet 11:2.

Nakon minute odmora koju je pozvao trener DepoLink Škrljeva Damir Rajković domaćin se pribrao pa nakon osam koševa Luke Barišića, također uz jednu tricu, dolazi na minus tri 10:13, pa još jednom staje po pitanju davanja koševa. Do kraja prve četvrtine gosti se odljepljuju na plus devet 22:13.

Početak druge četvrtine Zadar odlazi na najveću prednost od plus trinaest 26:13, te u tom ritmu nastavlja do poluvremena na koje odlazi sa velikih plus devetnaest 44:25. Kod gostiju Antonio Jordana zabio je devet koševa, a ukupno tijekom prvog poluvremena jedanaest, isto kao i Karlo Žganec.

Treća četvrtina pripala je domaćinu 24:20, nakon što su prvo gosti otišli na plus 26 u 26′ pri rezultatu 31:57, da bi Zeleni na krilima Griffina Rammea smanjili na minus dvanaest 49:61 pri kraju posljednje minute. Ipak, Krševan Klarica drugom triom odvodi Zadar na prednost 64:49 na isteku tridesete minute.

Posljednjih deset minuta DepoLink Škrljevo agresivnom igrom je pokušao stići zadarsku prednost, ali su gosti na svaki koš domaćina odgovorili novim košem. Najučinkovitiji na utakmici bio je Ramme koji je imao double-double učinak sa 18 postignutih koševa i 12 skokova te je dodao i 7 asistencija. Iako nije bio najbolji strijelac kod Zadra double-double učinak imao je i Jan Palaunde Davis Jr. Sa 10 koševa i isto toliko skokova, uz dvije asistencije. Najviše koševa kod gostiju postigao je Ramljak 16.