Novosti iz svijeta košarke
  1. Poraz od Cedevite u dobroj utakmici
  2. DepoLink Škrljevo dobitnik nagrade PGŽ
  3. Split izdržao nalete zelenih
  4. Važna pobjeda protiv Bosca
  5. Pobjeda protiv Crikvenice u prvoj pripremnoj utakmici

All star A2 2010

ALL STAR A2 2010

Nakon uzbudljivog finala dječjeg uskršnjeg turnira, uslijedio je i glavni događaj košarkaškog dana na Mavrincima – All Star susret. Nedostajali su igrači Kvarnera 2010 koji su na mini turneji i pripremi za kvalifikacije, te igrači Poreča koji se nažalost nisu niti ispričali.

Da se radi o pravim pozitivnimn osobama i sportašima pokazala je utakmica u kojoj su svi dečki težili pokazati publici pokoji dobar potez, a nerijetko su bili nagrađivani pljeskom pa i za one akcije koje nisu završile kako su zamislili. Već nakon prve četvrtine je uslijedilo natjecanje u tricama u kojem je domaći Grabovac u produžetku izgubio od puležana Božića. Nakon druge dionice utakmice, u zakucavanju je uvjerljivo bio najbolji Jelenić iz Jadrana koji je publiku oduševio zakucavanjem preko suigrača Matića. Do kraja utakmice izabran je i najbolji igrač susreta – Nikola Mažar iz Kraljevice koji je postigao 25 poena i zasluženo pobrao pljesak publike i originalni suvenir All star susreta.

Kao pravi domaćini svim sudionicima cjelodnevnog događaja ponudili smo i treće poluvrijeme koje je potrajalo duboko u noć i uz obećanja – do slijedećeg All stara. Košarkaška tombola se pokazala kao puni pogodaka, te posebna zahvala svima koji su pripomogli skupiti tombole, a naročito našem Ščekiću, Velčiću, Grabovcu, Andreju Štimcu (donirao 15 tombola) , Štembergeru, Kusu, Smodišu, Vrbancu, Stegnjajiću, Baždariću… bez njihovog angažmana ovaj dan ne bi bio toliko poseban.

ISTOK – ZAPAD 105:97 (29:24, 19:22, 28:21, 29:30)

ISTOK: Kovačević 4, Herenda 2, Šamanić 13, Benić 13, Mažar 25, Konjević 6, Pernuš, Matić 8, Filipović 7, Vunić 4, Velčić 7, Radan 11, Grabovac 5.

ZAPAD: Sijamhodžić 17, Božić 3, Zorić 16, Stanić 17, Škarica 11, Fonović 10, Ćus 10, Hekić 4, Delač 5, Moravček 4.

IGRAČ UTAKMICE: Nikola Mažar (Kraljevica)
POBJEDNIK U TRICAMA: Luka Božić (Pula 1981)
POBJEDNIK U ZAKUCAVANJU: Damjan Jelenić (Jadran)

POKROVITELJI KLUBA

Note: Carousel will only load on frontend.