Bosco iskoristio slabosti i umor zelenih i zasluženo slavio na Mavrincima
Derbi donjeg dijela ljestvice u potpunosti je pripao Boscu koji je u svim elementima nadigrao DepoLink Škrljevo pobijedivši ga visokom razlikom 92:74.
Zelenima sa Škrljeva, koji su bili apsolutni favoriti po svim statistikama, ništa nije polazilo za rukom, pa su doživjeli neočekivani poraz i tako se porazom oprostili od vjerene publike za ovu godinu.
Nakon početnog vodstva DepoLink Škrljeva 3:0 i trice Sandra Antunovića gosti iz zagreba preuzimaju vodstvo. Kapetan Bosca Luka Katura sa dvije trice i ukupno osam koševa dovodi u vodstvo goste koji u petoj minuti imaju plus sedam 14:7. Njemu se sa također osam koševa pridružio Luka Krajnović pa gosti na mali odmor odlaze s prednošću 25:20.
Druga je četvrtina u znaku Bosca koji nakon trica Krajnovića i Petra Babića odlazi na najveću prednost od plus četrnaest 35:21 u 15′. Zeleni pokušavaju sustići goste, ali su uspjeli doći samo do minus osam. U završnici druge četvrtine Krajnović trpa koš domaćina pa se nakon dvadeset minuta zaustavio na 16 postignutih koševa. S druge strane Antunović je postigao 14, pa se na veliki odmor otišlo prednošću Bosca 47:35.
Muke po postizanju koševa za DepoLink Škrljevo nastavljene su i u trećoj četvrtini u kojoj gosti odlaze u tri navrata na plus osamnaest, a zadnji put u 26′ pri rezultatu 43:61. Zeleni su pri isteku trećeg perioda igre zaigrali obranu došavši na minus 12, ali Petar Babić drugom tricom donosi prednost Boscu od plus sedamnaest 68:51.
I u posljednjih deset minuta gosti iz Zagreba nastavljaju pogađati koš, pa su u nekoliko navrata imali prednost više od dvadeset razlike. Najučinkovitiji na utakmici bio je Krajnović sa 25 postignutih koševa, dok je kod Zelenih Antunović postigao 18.