Uprava Škrljeva već je odavno u pripremama za slijedeću sezonu, te je trener Rajković dobio dva nova imena u svom rosteru. Riječ je o Vukovarcu Toniju Brnasu i Amerikancu Ash Yacoubu.

Toni Brnas (1991.god, 201cm) je povratnik na parkete nakon ozljede križnih ligamenata, te je igrač vidio Škrljevo kao priliku za povratak nakon ozljede. Brnas je iskusan igrač, igrao je i u inozemstvu u Švicarskoj, Bugarskoj i Slovačkoj dok je u Hrvatskoj zapaženo nosio dres Zagreba, Cibone i Zadra.

Ash Yacoubou (1992.god. 194cm) je novi Amerikanac u dresu Škrljeva, 2011. je proglašen najboljim mladim igračem države New York, čime je dobio stipendiju ponajboljeg košarkaškog koledža Villanove čiji je dres nosio dvije godine, dok je druge dvije odigrao u Saint Louisu gdje je bio prvi strijelac momčadi. Riječ je o snažnom igraču odličnog šuta koji će sigurno pripomoći zelenoj momčadi.

“Oba igrača smo potpisali još u ožujku ove godine, Brnas vidi Škrljevo kao priliku za povratak na perkete i povratak forme i igre koju je imao prije ozljede kada je bio uvijek među prvim strijelcima svojih momčadi, dok je Ash veliki potencijal, snažni šuter koji još nije igrao u Europi, međutim samo činjenica da je bio igrač Villanove daje potvrdu njegovih kvaliteta.” – Vice Sep predsjednik KK Škrljeva

Toni, Ash – dobrodošli!