Bez Williamsa, ozlijeđenog Perkovića i tek oporavljenog Štembergera Škrljevo je nanijelo težak poraz Zagrebu koji je nastupio bez Junakovića.

Unatoč lošim vijestima dan prije, Škrljevo je uspjelo upisati rutinsku pobjedu protiv Zagreba na vlastitome terenu s uvjerljivih 111-73. Zagreb je na noge došao bez fenomenalnog Junakovića što je samo otežalo posao Zagrepčaniam koji su su prvoj četvrtini pokušavali nadigravati s domaćinom. Koševi su padali s obje starne te se nijdna strana nije mogla odvojiti. Energični Zagreb radio je probleme Škrljevu koje još nije moglo računati niti na Jasmina Perkovića u ovoj utakmici. No, Davor Konjević je bio na svojoj razini te je Škrljevo koševima Furlana i Stipčića na kratki odmor uspjela otići s +3, 29-26.

I onda je uslijedila eksplozija Škrljeva. Zagreb je u potpunost pao u nastavku utakmice što je domaćin pametno iskoristio da drugu četvrtinu uzme s velikih 34-19. Kvartet Barnjak-Stipčić-Štemberegr-Konjević bili su jednostavno nezaustavljivi za Mrave koji su tako u svlačonice otišli s zaostatkom od -18, 63-45.

Poslije ovoga naravno nije bilo povratka za Mrave koji su nastavili tonuti kako je utakmica odmicala što je Rajkoviću dalo šansu da da minute i svojim mladim snagama (Jashari, Hrnjkaš, Vranković). Konjević je susret završio s 22 koša, ali treba spomenuti da je prva petorka cijela završila s dvoznamenkastim brojem koševa. Kod Zagreba je najbolji bio duet Krapić-Šango.

Škrljevo – Zagreb 111:73 (29:26, 34:19, 27:17, 21:11)

Škrljevo: Štemberger 8, Jashari 4, Barnjak 17, Molnar, Boban 15, Hrnjkaš 2, Perković, Konjević 22, Radunić 18, Furlan 6, Vranković, Stipčić 19.
Zagreb: Ogrizović 6, Herceg, Bačevina, Buovac 5, Palokaj 4, Proleta 8, Čar, Šango 18, Macner, Radoš 14, Krapić 18, Badžim.