Cibona je teže od očekivanog došla do pobjede u zaostaloj utakmici 17. Kola HT Premijer lige pobijedivši u Draženovom domu Adria Oil Škrljevo 87:81. Žilavi gosti do samog kraja držali domaćina u rezultatskoj neizvjesnosti.
Prva četvrtina pripala je Ciboni koja je nakon prvih deset minuta imala plus jedan 24:23, a nakon što se Adria Oil Škrljevo vratila iz minus šest i povela plus tri 13:10 u četvrtoj minuti. Vukovi su poveli 6:0, a onda se kod Zelenih ukazao Daniel Zovko koji je sa tri trice u nizu i jednom dvicom, ukupno 11 koševa, donio prednost gostima. Iako je domaćin u dva navrata imao plus pet ponajprije zbog devet postignutih koševa Danka Brankovića, na mini odmoru je imao samo jedan koš razlike.
Drugih deset minuta nazočni u Draženovom domu gledali su rezultatsku klackalicu u kojoj su se Cibona i Škrljevo izmjenjivali u vodstvu sve do osamnaeste minute kada Vukovi preuzimaju veće vodstvo, pa na veliki odmor odlaze sa dvoznamenkastom razlikom pri rezultatu 50:39, nakon što je sa sirenom za dva pogodio Amar Gegić. Prije toga za domaćine su poentirali Branković i veteran Ivan Novačić. Branković sa strane domaćina i Zovko sa strane gostiju bili su najučinkovitiji u prvih dvadeset minuta postigavši po 15 koševa.
Početkom treće četvrtine suci dosuđuju nepostojeću nesportsku osobnu pogrešku Toniju Jelenkoviću, a potom i tehničku treneru Adria Oil Škrljeva Damiru Rajkoviću, pa Cibona odlazi na plus osamnaest 59:41 u 25′. Zeleni se ne predaju pa su u 30′ došli na minus osam 64:56, nakon čega je sa sirenom iz odbojke Branković pospremio loptu za 66:56 na isteku tridesete minute.
Uporni gosti sa Kvarnera u posljednjih deset minuta ulaze sa velikom željom da se nadigraju sa Vukovima, pa 33 minuti dolaze na minus tri 68:65 nakon što je iz kuta sa sirenom pogodio Luka Vucić. Minutu i 30 sekundi prije kraja pri rezultatu 85:80 Škrljevo ima kontru ali lopta Vuciću ispada ispod koša Cibone, nakon čega domaćin poentira za plus sedam 87:80.
Najučinkovitiji na utakmici bio je igrač Škrljeva Zovko sa 22 postignuta koša, dok je Jelenković postigao 21, isto kao i kapetan Branković kod Cibone.