Mišljenja sam da smanjujemo period u igri kada padamo te da će se to do kraja polusezone anulirati, kaže Stipčić za portal Sportcom.

Košarkaši Škrljeva došli su do druge vrlo vrijedne pobjede u trećem kolu Premijer lige.

U vatrenoj atmosferi dvorane u Mavrincima Škrljevčani su pobijedili Vrijednosnice Osijek u susretu u kojem su se nepotrebno mučili.

Naime, Osiječani su došli bez svog playmakera Šarca i zeleni su nakon 9:9 u petoj minuti zaigrali u višoj brzini.

No, pad u igri iskoristili su u trećoj četvrtini neumorni osječki košarkaši i stigli domaće. Srećom po Škrljevo nisu imali ni snage, ni mogućnosti za preokret.

Došli su u dva navrata do pola koša zaostatka, ali tada su se košarkaši Škrljeva ponovno probudili i preuzeli konce igre u svoje ruke.

Karakteristično padamo u trećoj četvrtini i na to nas non-stop trener upozorava. Malo smo se opustili, mislili smo da ćemo lako, jer je kod njih praktički sedam igrača igralo cijelu utakmicu. Pad je posve neopravdan, ali sva sreća uzeli smo bodove, rekao je najučinkovitiji u domaćim redovima Dino Stipčić.

Stipčić je povukao kada se lomio rezultat i dodao ključne poene za ponovno odvajanje i ulazak u sigurnu zonu Škrljeva.

Mene je krenulo ovaj put, nekoga će drugi put. Nije to ništa, sreća je bila na mojoj strani, dodao je Stipčić.

Žele li više košarkaši Škrljeva morat će srezati oscilacije na minimum, jer neka druga, malo jača momčad to bi nepovratno kaznila.

Definitivno možemo to prevladati i mislim da ćemo se dizati kako prvenstvo bude odmicalo. Imali smo pad u prvoj utakmici, zatim i u Šibeniku, gdje je bi posebno vidljiv i protiv Osijeka se opet ponovilo. Ipak, mišljenja sam da smanjujemo taj period kada padamo te da će se to do polusezone anulirati, poručio je košarkaš Škrljeva.

Dvije pobjede i poraz dobra su najava sezone u Premijer ligi. Pitanje je koliko Škrljevo može?

Ja se nadam play-offu, a sve više od toga bit će nagrada, zaključio je Stipčić.