Prva utakmica protiv mađarskog kluba Egis Kormend na rasporedu je u srijedu, 3. travnja, od 19 sati, a iz Košarkaškog kluba Adria Oil Škrljevo pripremljena su brojna iznenađenja za gledatelje.

Bit će to dobra prilika za kupiti majicu odnosno suvenir s povijesne utakmice čiji će prihod biti uplaćen na račun Zaklade Nora Šitum za Milu Rončević.

Tako će se KK Adria Oil Škrljevo uključiti u nadnacionalnu akciju u kojoj je za malenu Milu prikupljeno preko pet milijuna dolara.

Za sve one koji neće biti prisutni na tribinama dvorane u Mavrincima, bit će osiguran i izravni televizijski prijenos.

U produkciji Creative Media, gledatelji će utakmicu između KK Adria Oil Škrljevo i Egis Kormenda moći pratiti putem regionalne TV-postaje Kanal Ri koja je dostupna i na svim zemaljskim TV-platformama u Hrvatskoj.

Prijenos je također dostupan i putem YouTube-kanala KK Adria Oil Škrljevo, uz vrhunsku kvalitetu slike i zvuka, odnosno na linku: https://youtu.be/2hTau_QAvlw

Na terenu košarkaše Škrljeva očekuje velika bitka dvije izrazito potentne momčadi koje su dogurale do velikog finala Alpe Adria Cupa.

Podsjetimo, KK Adria Oil Škrljevo je u skupini s austrijskim Klosterneuburg Dukes, češkim Egoe Basket Brnom te mađarskom ZTE Zalakeramijom osvojio prvo mjesto.

Nakon toga su u osmini finala „Zeleni” izbacili još jednog češkog predstavnika, Slunetu, da bi u poluzavršnici bili uspješniji od slovačkog kluba Levicki Patrioti.