Košarkaški klub DepoLink Škrljevo
Tvrtka DepoLink d.o.o. osnovana je 2017. godine u Kopru s glavnom svrhom ponuditi brodskim prijevoznicima i drugim vlasnicima kontejnera dodatne pogodnosti za skladištenje praznih i punih kontejnera.🚢
Uz skladištenje, tvrtka Depolink pruža usluge u svim oblicima kontejnerske terminalistike (pretovar tereta, popravke običnih i frigo kontejnera…). Na samo 100m od luke Koper, Depolink pruža vrhunsku uslugu na području od čak 30.000 m2, a za kraj sljedeće godine planira se povećanje kapaciteta za skoro 50% zbog povećanja zemljišta tvrtke, gdje uskoro počne izgradnja modernog terminala.
Depolink je dio Dragon grupe koja spada među lidere na podrucju organizacije transporta i logistike u regiji
Trenutačno se tvrtka proširuje i na područje Hrvatske, točnije u Industrijsku zonu Bakar na Kukuljanovu, gdje pruža slične usluge kao terminal u Kopru, posebno podršku i skladištenje kontejnera, a djeluje još na području Srbije, Crna Gore i BiH.
Slovensko-talijansko vlasništvo i management predstavlja spoj iskustva, lokalnog znanja i poslovne stabilnosti za sve korisnike usluga Depolinka.
Marko Babič, direktor Depolinka: „Depolink uz svoje poslovanje poštuje i lokalnu zajednicu, a kroz bussines to comunity program prisutni smo u društvu zajednica u kojima djelujemo. Iz toga i proizlazi suradnja Depolinka i košarkaškog kluba Škrljevo, prepoznali smo visoku razinu Kluba, uspješno djelovanje i drago nam je da se uspostavila suradnja na obostrano zadovoljstvo.“
Dugoročna strategija i vizija DepoLinka je postati vodeći kontejnerski i depo operater u regiji razvijanjem dodatnih lokacija, povezanih vlastitim prijevoznim sredstvima, uz iste standarde usluge. Na taj način svojim klijentima omogućuje da imaju jednu ulaznu točku uz širu, regionalnu pokrivenost.