Nova pobjeda preporođenog Adria Oil Škrljeva, treća u nizu, šesta ukupno u prvenstvu. Na Mavrincima je pao Zabok rezultatom 103:97. Prva četvrtina u znaku je gotovo stalnog vodstva Zaboka, koji je cijele vrijeme imao od četiri do pet koševa vodstvo, a u 8′ i plus šest 27:21.

Na mini odmor otišlo se sa minimalnim vodstvom gostiju 28:26.U prvih deset minuta kod gostiju Markus Lončar postigao je dvanaest, Sven Smajilagić deset, dok je kod Adria Oil Škrljeva Nik Slavica postigao sedam koševa.

Početak druge četvrtine bolje otvaraju gosti koji sa četiri koša u nizu odlaze na plus šest 32:26. Minutu i pol kasnije Slavica sa četiri koša smanjuje na minus jedan 33:34. Iako je Zabok u stalnom vodstvu, domaćini u 16′ dolaze na četvrto izjednačenje 41:41. Završnica pripada gostima koji dvadeset sekundi prije kraja prvog dijela igre imaju i najveću prednost od plus osam 53:45. Ivan Batur tricom sa sirenom ipak prednost gostiju smanjuje na minus pet 53:48. U prvih dvadeset minuta najučinkovitiji kod domaćina bio je Slavica sa 13 postignutih koševa, dok je Lončar postigao 17. Goste je išao šut za tri poena jer su ubacili 7 trica iz 15 pokušaja, dok su domaćini zabili 6 iz deset pokušaja.

Prvih tri minute treće četvrtine Zabok ima prednost, da bi Adria Oil Škrljevo u 24′ došao do šestog izjednačenja i rezultata 61:61. Gosti još jedan put dolaze u vodstvo (63:61), a onda kreče serija domaćina. Do kraja četvrtine gosti postižu samo tri, a domaćin sedamanaest koševa za prednost 78:65 na isteku tridesete minute.

Posljednjih deset minuta domaćin otvara sa plus 14, da bi zbog četiri osobne pogreške na klupu trener Damir Rajković morao povući Arkim Roberstona i Domoja Vrkića, pa gosti smanjuj prednost u 34′ na 83:75. Domaćin u 37′ ima najveću prednost od plus osamnaest 93:75. Ipak, pet osobnih pogrešaka koje su napravili dva najveća igrača Zelenih, doveli su utakmicu u egal. Na minutu i deset sekundi prije kraja gosti dolaze na minus šest 97:91, da bi Zeleni u posljednjih pedeset sekundi ipak ušli sa prednošću od plus dvanaest, što je bilo dovoljno za teško izborenu pobjedu.

Junak utakmice i ovaj je puta bio Nik Slavica koji je ponovno imao double-double učinak uz 29 koševa i četrnaest skokova, te je dodao i pet asistencija. Kapetan Antonio Boban zaustavio se na 17 koševa uz pet trica. Kod gostiju Lončar je postigao 25, a Luka Tomas 23 koša.