Dan prije kraja prijelaznog roka zeleni su pojačani lokalnim dečkom, Riječaninom koji se vraća kod trenera Rajkovića koji ga je godinama trenirao.

Bivši reprezentativac Hrvatske koji je velike uspjehe postigao sa reprezentacijom – u svojoj kolekciji ima broncu s U17 svjetskog prvenstva (2012), srebro s U18 europskog prvenstva (2013) te zlato s U16 europskog prvenstva (2011), zasigurno će biti od velike pomoći Škrljevčanima. Paolo je proteklu sezonu proveo u Litvi (8.5p, 3.8as), a zapažene tri sezone u Krki, te Cibona, Olimpija, Split i Kvarner garancija su kvalitete.

🎙 Trener Rajković: Izuzetno sam zadovoljan što nam se Paolo priključio, vrlo dobra ga poznajem, radili smo zajedno godinama i znam da će ovoj ekipi biti od velike pomoći. Vjerujem da će naš Jelenković uz njega otići na još jedan nivo više, a cijela momčad će imati koristi od njegove kvalitete i iskustva, iako je mlad igrač. Kroz igre u Adria Oil Škrljevu Marinelli će se također vratiti u Hrvatsku košarku gdje zasigurno ima puno toga za dokazati.