Novosti iz svijeta košarke
  1. Dobra igra, ali je ipak presudilo iskustvo Cedevite Junior
  2. Zadar ipak prejak za Škrljevo
  3. Poraz od Splita na Gripama
  4. Tijesan poraz od Komarnog za oproštaj od Alpe Adria Cupa
  5. Poraz od Furnira u Zagrebu

B1 liga 2007/2008

Press: B1 liga 2007/2008

Košarkaški klub Škrljevo osvajanjem naslova B1 lige Zapad, osigurao je drugoligaški status. Liga je doživjela dosta promijena u odnosu na prošlu sezonu. Unatoč odustajanju nekoliko klubova od natjecanja (Dimp Basket, Vinodol, Umag) ponovno se natjecalo 10 klubova jer su se pridružili Zamet, Fažana i druga momčad Crikvenice koja je igrala van konkurencije dok su iz A2 u B1 ligu preselili Stoja i Gospić. Uoči sezone prošlogodišnji igrački kadar dodatno je ojačan dolaskom Davora Dadića i Emilija Boškovića iz opatijskog DIMP Basketa čime su jasno izražene ambicije za najviši plasman. Glavni konkurenti za prvo mjesto su nam bili Pleter i Matulji. Upravo dvije pobjede protiv Pletera kao i odlučujuća utakmica za prvaka protiv Matulja i pobjeda u prekrasnoj atmosferi ostat će u lijepom sjećanju svim škrljevskim ljubiteljima košarke.
Nakon tri godine provedene među b-ligašima i kontinuiranog rasta i na igračkom i na organizacijskom planu spremni smo za nove izazove u A2 ligi.
Također valja spomenuti da ćemo, nakon 3 godine igranja naših domaćih utakmica u sportskoj dvorani u Kraljevici, u premijernoj drugoligaškoj sezoni naše protivnike dočekivati u dvorani u Kostreni.

POKROVITELJI KLUBA

Note: Carousel will only load on frontend.