Aramis Naglić više nije trener Škrljeva. Nakon višetjednih razgovora Naglić i čelnici Škrljeva odlučili su da neće nastaviti suradnju nakon što je klub u premijernoj sezoni osigurao ostanak u A-1 ligi.

Kao prvo, u ime kluba i svoje osobno ime, zahvaljujem Aramisu na svemu što je uradio. Iza nas je predivno razdoblje! Aramis je preuzeo momčad u A-2 ligi, ušli smo u A-1 ligu i ostvarili najveći uspjeh u povijesti kluba, a rekao bih i jedan od većih uspjeha u hrvatskoj košarci s obzirom da je jedan tako mali klub ušao u elitno društvo. Ispuni smo cilj u A-1 ligi, ostali smo prvoligaši i predstavili se u lijepom svijetlu. Aramis je napravio puno i na imidžu kluba na čemu mu se također zahvaljujemo. Suradnja je bila odlična! Iako nas je u jednom trenutku sezone nekoliko poena dijelilo od ispadanja iz A-1 lige, između nas nije bilo ni najmanje trzavica što se očekuje u takvim situacijama. Dobar stručnjak i veliki čovjek! Aramis je procijenio da više nema snage nastaviti borbu, a mi nastavljamo dalje. Doći će novi trener, koji će dati novu energiju. Jedna je era završila s Aramisom, koji je ponudio pomoć u daljenjem radu. Ostaje uz nas, kaže predsjednik Škrljeva Vice Sep.

Završila je lijepa suradnja koja je trejala dvije godine. Puno smo toga ostvarili, ušli smo u A-1 ligu, odigrali odličnu sezonu. Mislim da nije mala stvar što smo pobijedili sve momčadi osim Zagreba, u Ligu za prvaka nismo ušli na koš-razliku. Jednostavno, nisam imao dovoljno energije i elana da se ponovo uhvatim u koštac sa stvaranjem nove momčadi, vjerujem da je moja odluka najbolja za klub i mene. Isto tako vjerujem da će Škrljevo sastaviti kvalitetan roster i pronaći adekvatnu zamjenu na mojoj poziciji. Tu sam, ostajem blizu kluba ako treba pomoći, ali je najbolje da se malo odmorim, rekao je Aramis Naglić.

Škrljevo traži nova imena na klupi i parketu:

Rano je govoriti o imenima, u ovom trenutku jedino možemo reći da nam je drago što nam je pristupio Davor Konjević, nekadašnji igrač Kraljevice koji je igrao u Gorici. To je naš domaći dečko, drago nam je što je stigao. Ima nekoliko trenerskih imena o kojima razmišljamo, idući tjedan počinju razgovori. Za desetak dana morali bismo odrediti tko će voditi momčad, zaključuje Sep.

www.sportcom.hr