Košarkaši Škrljeva dodatno su se pojačali uoči početka nove sezone, za njih premijerne u prvoligaškom društvu.

Potpisan je tako 23-godišnji razigravač Roko Rogić. Bivši junior Cedevite iza sebe ima već četiri sezone iskustva igranja u elitnom rangu hrvatske košarke. a dosad je nastupao za Zabok, Alkar, Križevce, Zagreb i Goricu u kojoj je odigrao čitavu proteklu sezonu.

Rogić je doveden kako bi pokrio poziciju ‘jedan’, u društvu povratnika Mattea Juričića i Luke Prostrana. Lani je u dresu velikogoričkog kluba odigrao dvadeset i sedam susreta te na parketu prosječno provodio nešto više od dvadeset i pet minuta. Odlikuje ga dobar šut koji ga je lani doveo do prosjeka od 12.8 poena po susretu, a bilježi i po četiri skoka odnosno asistencije.

Rogić je uz pridošle Juričića, Kusa, Perkovića, Stipčića, Šamanića i Radunića novi na škrljevskom popisu, a s njime momčad izgleda još konkurentnije u novom okruženju.

Svoj debi u majici bakarskog kluba Rogić bi mogao imati već ovoga vikenda kada Škrljevo u društvu Kvarnera 2010 te pulskih klubova – Stoje i Pule 1981 igra već tradicionalni memorijalni turnir Josip Joža Sever u Puli.