Novosti iz svijeta košarke
  1. Dobra igra, ali je ipak presudilo iskustvo Cedevite Junior
  2. Zadar ipak prejak za Škrljevo
  3. Poraz od Splita na Gripama
  4. Tijesan poraz od Komarnog za oproštaj od Alpe Adria Cupa
  5. Poraz od Furnira u Zagrebu

B1 vs A2 2011

B1 vs A2 2011

Na kraju drugoligaškog natjecanja KK Škrljevo je organizirao revijalnu utakmicu između igrača koji su igrali za Škrljevo u šampionskoj B1 ekipi 2007/’08, te ekipe drugoligaša čiji su dres nosili svi drugoligaški igrači u protekle tri godine.

Veliki entuzijazam i želja kod B ligaša pokazao se u maksimalnom odazivu, nedostajao je tek Majer (bolest), dok su kod drugoligaša nedostajali Dilberović, Brajnović i Velčić. Preko Černeke i Radana drugoligaši stječu početnu prednost, međutim u vrlo ozbiljnoj utakmici beligaši zahvaljujući Banu, Boškoviću i Davoru Dadiću prate ritam „mladića“ i na odmor se odlazi sa 32:38.

Odličnim potezima već u prvom dijelu Vukajlović i Dragojević su pokazali snagu i okosnicu ondašnje ekipe koja je prošetala b-ligom.
Kada se zagrijao u drugom dijelu Dragojević uz Dadiće i Bana preokreće rezultat, dok se A2 drže koševima Ščekića, Grabovca i Radana, pa se igra koš na koš sve do kraja, te kod 71:73 „kizina“ akcija završava neslavno i pobjedu odnose dečki u bijelo zelenim dresovima.

Kako su sa ekipama imali vrlo malo vremena za pripremu, treneri Petrović (B1) i Ščekić (A2) su na utakmici ispucali sve timeoute, isprobali su sve vrste napada i obrana, sve za pobjedu i revijelnu slavu. Odlična  utakmica pokazala je na jednom mjestu ljubav prema košarci, privrženost klubu, duh zajedništva i nadmetanja koji i nakon par godina žari istom snagom, a kada se na istom mjestu nađe toliko dobrih košarkaša i još boljih ljudi radost postojanja Kluba je još veća. Nakon utakmice uslijedila je zaslužena večera i fešta koja je uz brojne košarkaške teme potrajala duboko u noć, do novog susreta i revanša novih rivala.

B1 ŠKRLJEVO – A2 ŠKRLJEVO 71:73 (17:20, 15:18, 21:14, 18:21)

B1 ŠK: Blažević 2, Repka, A.Dadić 9, Bakarčić, Maras 2, Sep 2, Ban 14, Cupać 2, Dragojević 17, Bošković 7, Vukajlović 5, D.Dadić 11.

A2 ŠK: Ažić 2, Tomić, Šarčević 4, Barčić, Černeka 19, Vunić 2, Grabovac 9, Bolić, Stojić 8, Radan 20, Ščekić 5, Đurić 4.

POKROVITELJI KLUBA

Note: Carousel will only load on frontend.