Novosti iz svijeta košarke
  1. Pobjeda protiv Alkara u Sinju
  2. Prvi poraz ove sezone od Šibenke
  3. Treća uzastopna pobjeda u HTPL-u protiv Osijeka
  4. Pobjeda protiv Prievidze u prvom kolu AAC-a
  5. Prvak Zadar pao na Mavrincima!

B1 vs A2 2011

B1 vs A2 2011

Na kraju drugoligaškog natjecanja KK Škrljevo je organizirao revijalnu utakmicu između igrača koji su igrali za Škrljevo u šampionskoj B1 ekipi 2007/’08, te ekipe drugoligaša čiji su dres nosili svi drugoligaški igrači u protekle tri godine.

Veliki entuzijazam i želja kod B ligaša pokazao se u maksimalnom odazivu, nedostajao je tek Majer (bolest), dok su kod drugoligaša nedostajali Dilberović, Brajnović i Velčić. Preko Černeke i Radana drugoligaši stječu početnu prednost, međutim u vrlo ozbiljnoj utakmici beligaši zahvaljujući Banu, Boškoviću i Davoru Dadiću prate ritam „mladića“ i na odmor se odlazi sa 32:38.

Odličnim potezima već u prvom dijelu Vukajlović i Dragojević su pokazali snagu i okosnicu ondašnje ekipe koja je prošetala b-ligom.
Kada se zagrijao u drugom dijelu Dragojević uz Dadiće i Bana preokreće rezultat, dok se A2 drže koševima Ščekića, Grabovca i Radana, pa se igra koš na koš sve do kraja, te kod 71:73 „kizina“ akcija završava neslavno i pobjedu odnose dečki u bijelo zelenim dresovima.

Kako su sa ekipama imali vrlo malo vremena za pripremu, treneri Petrović (B1) i Ščekić (A2) su na utakmici ispucali sve timeoute, isprobali su sve vrste napada i obrana, sve za pobjedu i revijelnu slavu. Odlična  utakmica pokazala je na jednom mjestu ljubav prema košarci, privrženost klubu, duh zajedništva i nadmetanja koji i nakon par godina žari istom snagom, a kada se na istom mjestu nađe toliko dobrih košarkaša i još boljih ljudi radost postojanja Kluba je još veća. Nakon utakmice uslijedila je zaslužena večera i fešta koja je uz brojne košarkaške teme potrajala duboko u noć, do novog susreta i revanša novih rivala.

B1 ŠKRLJEVO – A2 ŠKRLJEVO 71:73 (17:20, 15:18, 21:14, 18:21)

B1 ŠK: Blažević 2, Repka, A.Dadić 9, Bakarčić, Maras 2, Sep 2, Ban 14, Cupać 2, Dragojević 17, Bošković 7, Vukajlović 5, D.Dadić 11.

A2 ŠK: Ažić 2, Tomić, Šarčević 4, Barčić, Černeka 19, Vunić 2, Grabovac 9, Bolić, Stojić 8, Radan 20, Ščekić 5, Đurić 4.

POKROVITELJI KLUBA

Note: Carousel will only load on frontend.