Novosti iz svijeta košarke
  1. Dobra igra, ali je ipak presudilo iskustvo Cedevite Junior
  2. Zadar ipak prejak za Škrljevo
  3. Poraz od Splita na Gripama
  4. Tijesan poraz od Komarnog za oproštaj od Alpe Adria Cupa
  5. Poraz od Furnira u Zagrebu

Košarkaška noć 2012

KOŠARKAŠKA NOĆ 2012

Nakon  vrlo uspješne košarkaške noći 2011. koju su zapalili Koktelsi, ispred Doma kulture Škrljevo održana je i druga košarkaška noć u kojoj nas je zabavio Jole. 

Košarkaški klub Škrljevo je u suradnji sa Promocija d.o.o. organizirao događaj koji je okupio bivše, sadašnje, a i buduče igrače kluba, članove uprave, djecu, roditelje i naše navijače. Zaista je bilo prekrasno vidjeti na jednom mjestu generacije košarkaša Škrljeva, prijatelje Kluba, ali i sportaše drugih sportova gdje je prednjačio naš susjed (Krasica) Antonio Pribanić, rukometaš koji uspješno igra u mađarskom Szegedu. Cijeli događaj je medijski popratio Pomorski radio Bakar, dok se ispred Doma skupilo 1500 ljubitelja dobre zabave koju im je Jole i pružio. Bila je ovo prilika i za zahvaliti se svim sponzorima koji prate Klub, nadamo se da su se dobro proveli, a osim članova gradske uprave i TZ Grada Bakra,  feštu je uveličao i gradonačelnik Grada Bakra, gsp. Tomislav Klarić.

Uz naše stalne sponzore , još jednom velika zahvala svima koji su ovu feštu pomogli, a oni su:
„AUTOTRANS“ Rijeka, „KRISTIBO“ Kukuljanovo, AUTO HRVATSKA DD.Dv.“PČELICE“ Škrljevo, „BELLA KIKI“ Škrljevo,“KVARNER TEHNIKA“ Hreljin, KONOBA „BRIG“ Draga, AMORTIZER SERVIS „ABV“Škrljevo, Hotel „JADRAN“ Bakar, KLEMM SECURITY„OTK d.o.o.“ Škrljevo, VIJEĆE MJESNOG ODBORA ŠKRLJEVO, GRAD BAKAR, TZ GRADA BAKRA.

POKROVITELJI KLUBA

Note: Carousel will only load on frontend.